RINO Vlaanderen

RINO Vlaanderen is een regionaal instituut voor navorming en opleiding op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en aangrenzende terreinen. RINO Vlaanderen organiseert navormingscursussen met open inschrijving en trainingen op vraag en op maat.

Navorming, voor wie?

De activiteiten van RINO Vlaanderen zijn bestemd voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg: psychologen, pedagogen, psychiaters, psychotherapeuten, ... Bij de cursussen staat steeds vermeld tot welke doelgroep deze zich richten.

Inschrijving en betaling

Inschrijven voor een cursus kan tot een week voor aanvang van de cursus. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Wanneer een cursus volzet is of onverhoopt niet kan doorgaan zullen we u op de hoogte brengen van de eerstvolgende uitvoering.

De RINO behoudt zich het recht voor iemand niet tot een cursus toe te laten, bijvoorbeeld bij onvoldoende vooropleiding of een niet geschikte werksetting. Enkele weken voor de start van de cursus ontvangt u een uitnodiging tot betaling. Zodra deze in orde is bent u definitief ingeschreven.

Vlaamse accreditering

Accreditering voor de cursussen bij RINO Vlaanderen is aangevraagd voor Vlaamse psychiaters.

Literatuur

Bij de cursussen hoort achtergrondliteratuur die digitaal beschikbaar wordt gesteld.

Certificaat

U ontvangt na afloop van een workshop of cursus een certificaat wanneer u minimaal 90 % van de tijd aanwezig bent geweest. 

Annulering

Annuleren kan alleen schriftelijk (email). Als annuleringsdatum geldt de datum van ontvangst. Indien u recht heeft op restitutie, ontvangt u het bedrag uiterlijk binnen de 14 dagen. 

Bij annulering meer dan een maand voor de aanvang wordt 50 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij nog latere annulering bent u de volledige prijs verschuldigd. Na overleg met Rino is het mogelijk u door een collega te laten vervangen. In dat geval wordt 50 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. 

Wettelijke bedenktermijn: na het tot stand komen van de overeenkomst (inschrijving) heeft de cursist gedurende 14 dagen het recht de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden, tenzij de nascholingsactiviteit voor de afloop van de termijn reeds is begonnen. 

Zie verder bij de rubriek 'uitschrijven'

Locatie en bereikbaarheid

De cursussen gaan door in één van de volgende locaties:

- Jeugdherberg 'De Blauwput' Martelarenlaan 11A 3010 Leuven, makkelijk te bereiken met trein en bus want gelegen aan de achterzijde van station Leuven

- Tuinkantoor Nieuwstraat 24 2547 Lint, met de fiets bereikbaar via de fietsostrade Antwerpen- Mechelen- Lier;  met de trein bereikbaar via station Kontich (kant Lint, 5 min stappen); met de auto (via afrit Kontich op E 19, via afrit Lier/Massenhoven op E 313)

-?Lokalen in het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Leuven, ?Justius Lipsiusstraat 71, 3000 Leuven

De verantwoordelijke van de cursus zal vooraf een mailadres of telefoonnummer beschikbaar stellen voor die dag, zodat u bij vragen of eventueel oponthoud hen kan contacteren. 

Lunch

Drank en broodjeslunch is in de cursusprijs inbegrepen.


Inlichtingen

Wenst u verdere informatie, zijn er onduidelijkheden, hebt u specifieke vragen,...? Laat het ons weten en mail naar info@rinovlaanderen.be of op onze contactpagina. We beantwoorden spoedig uw vragen.

Meest recente brochures

Categoriën