RINO Vlaanderen

RINO Vlaanderen is een regionaal instituut voor navorming en opleiding op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en aangrenzende terreinen. RINO Vlaanderen organiseert navormingscursussen met open inschrijving en trainingen op vraag en op maat.

Navorming, voor wie?

De activiteiten van RINO Vlaanderen zijn bestemd voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg: psychologen, pedagogen, psychiaters, psychotherapeuten, ... Bij de cursussen staat steeds vermeld tot welke doelgroep deze zich richten.

Inschrijving en betaling

Inschrijven voor een cursus kan tot een week voor aanvang van de cursus. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Wanneer een cursus volzet is of onverhoopt niet kan doorgaan zullen we u op de hoogte brengen van de eerstvolgende uitvoering.

De RINO behoudt zich het recht voor iemand niet tot een cursus toe te laten, bijvoorbeeld bij onvoldoende vooropleiding of een niet geschikte werksetting. Enkele weken voor de start van de cursus ontvangt u een uitnodiging tot betaling. Zodra deze in orde is bent u definitief ingeschreven.

Vlaamse accreditering en Nederlandse accreditatie

Accreditering voor de cursussen bij RINO Vlaanderen is aangevraagd voor Vlaamse psychiaters.

In Nederland geldt voor steeds meer beroepsgroepen in de geestelijke gezondheidszorg een registratie- en herregistratieregeling. RINO Vlaanderen laat cursussen accrediteren op vraag van Nederlandse deelnemers aan een cursus bij RINO Vlaanderen. Deze deelnemers betalen dan de Nederlandse prijs voor deze cursus omwille van de kosten verbonden aan de accreditatie.

Literatuur

Bij de cursussen hoort een literatuurklapper. Deze is in de cursusprijs inbegrepen.

Certificaat

U ontvangt na afloop van een workshop of cursus een certificaat wanneer u minimaal 90 % van de tijd aanwezig bent geweest. 

Annulering

Bij annulering van deelname worden de annuleringsvoorwaarden van RINO Noord-Holland gevolgd, zie www.rino.nl.

Locatie en bereikbaarheid

De cursussen gaan door in één van de volgende locaties:

- Jeugdherberg 'De Blauwput' Martelarenlaan 11A 3010 Leuven, makkelijk te bereiken met trein en bus want gelegen aan de achterzijde van station Leuven

- RINO Vlaanderen Justus Lipsiusstraat 65 3000 Leuven

- Tuinkantoor Nieuwstraat 24 2547 Lint, met de fiets bereikbaar via de fietsostrade Antwerpen- Mechelen- Lier;  met de trein bereikbaar via station Kontich (kant Lint, 5 min stappen); met de auto (via afrit Kontich op E 19, via afrit Lier/Massenhoven op E 313)


Lunch

Drank en broodjeslunch is in de cursusprijs inbegrepen.


Inlichtingen

Wenst u verdere informatie, zijn er onduidelijkheden, hebt u specifieke vragen,...? Laat het ons weten en mail naar info@rinovlaanderen.be of op onze contactpagina. We beantwoorden spoedig uw vragen.

Meest recente brochures

Categoriën